Vračilo blaga

VRAČILO BLAGA

Kupčeva pravica je, da lahko v 7 dni od prevzema blaga odstopi od pogodbe. V tem primeru mora prodajalcu na elektronski naslov info@reformaartynailsslovenija.si sporočiti, da odstopa od pogodbe, pri tem pa mu ni potrebno navesti razloga za svojo odločitev. Nato mora kupec v roku 7 dni po sporočilu izdelek izročiti prodajalcu. To lahko stori preko dostavne službe, tako da izdelek pošlje na Lepotni Studio Dream Team, Simona Verdinek Buček s.p., Aškerčeva ulica 1, 2342 Ruše, Slovenija.

Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga, če se odloči, da bo izdelek vrnil preko dostavne službe. Vračila z odkupninami ne sprejemamo.

Kupec mora k vračilu obvezno predložiti kopijo računa in izdelke vrniti v originalni embalaži, nepoškodovane in neuporabljene. Prodajalec lahko zavrne vračilo blaga, če:
1. izdelek ni v originalni embalaži oziroma nima originalne etikete,
2. je izdelek poškodovan ali
3. so vidni sledovi uporabe.

Prodajalec bo kupcu vrnil kupnino z nakazilom na TRR, ki nam ga mora kupec posredovati ob vračilu blaga. Nakazilo se bo izvršilo takoj, ko prodajalec prejme izdelke, najkasneje pa v roku 14 dni.

PREKLIC NAROČILA IN NEPREVZETA POŠILJKA
Kupec lahko svoje naročilo prekliče, dokler mu prodajalec ne pošlje elektronske pošte s statusom »Zaključeno naročilo«. Če kupec pravočasno prekliče naročilo, mu v zvezi s tem ne nastanejo nobeni stroški. Možnost preklica ima kupec tudi kasneje, in sicer, če mu sporočimo, da izdelek, katerega je naročil začasno ni dobavljiv ali pa je razprodan.

Če je bil naročen izdelek kupcu odposlan in kupec blaga v dogovorjenem roku s strani dostavne službe ne prevzame, se mu zaračunajo neposredni stroški vračila blaga, ki so nastali v zvezi s pakiranjem, pošiljanjem in vračilom pošiljke.

REKLAMACIJE
Kupec mora prodajalca obvestiti o reklamaciji na info@reformaartynailsslovenija.si. Vsako reklamacijo bomo upoštevali in jo bomo poskušali rešiti v dobro kupca, pri tem pa bomo upoštevali Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).