Strong Builder gel 50ml

43.90

Na zalogi

Šifra: SBg50ml Kategorija: Oznaka:

Opis

UV/LED gradilni gel se zaradi svoje edinstvene teksture ne razliva in zato omogoča sočasno delo na vseh nohtih. –Geliranim nohtom daje izjemno moč in trdoto, kar obljublja že njegovo ime. –Idealen je za začetnike in profesionalce. –Odličen je za izdelavo kratkih in zelo dolgih oblik nohtov. –Ne vsebuje kisline. –Lahek za oblikovanje. –Primeren je za pinčanje in se ne vrača v prvoten položaj. –Sušenje: 2 minuti v UV lučki ali 1 minuto v LED lučki (min. 24 W)

Opozorilo! Samo za profesionalno uporabo. Nanesite gel in posušite v lučki. Izogibajte se direktnemu kontaktu s kožo in očmi. V pimeru draženja sperite z veliko vode in se posvetujte z zdravnikom. Bodite previdni, da preberete vsa navodila. Shraniti izven dosega otrok. Ne uporabljajte na lomljivih in bolanih nohtih.

Sestavine: Aliphatic Urethaneacrylate, Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxypropyl Methacrylate, Silica dimethyl silylate, 2-(Methacryloyloxy) ethylsuccinate, Tetraethyleneglycoldimethacrylate, Tetraethylenglykoldiacylat, Aliphatic Urethanediacrylate, HEMA, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Methylbenzoylformat, BHT, Octocrylene, Ethylhexylacrylate, Bis(1,2,2,6,6-pentamethyl-4-piperidyl) sebactate, Methly-1,2,2,6,6-pentamethyl-4-priperidylsebactate, P-Hydroxyansole, CI73915.

Rok uporabe: naveden na embalaži.

Dodatne informacije

Znamka

Arty Nails

Količina

50ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.