Royal Cover Builder gel 50ml

43.90

Na zalogi

Opis

Royal Cover BuilderGel –Visoka viskoznost. –Zapolnjuje vdolbine in neravnine na naravnih nohtih. –Optimalna prekrivnost in stabilnost. –Gradilni gel (modelirni). –Ne razliva se za obnohtno kožico. –Fleksibilen. –Popoln za izdelavo zidovin podaljševanje nohtov –Ne porumeni, primeren je za pinčanje –Sušenje: 2 minuti v UV lučki.

Opozorilo! Samo za profesionalno uporabo. Nanesite gel in posušite v lučki. Izogibajte se direktnemu kontaktu s kožo in očmi. V pimeru draženja sperite z veliko vode in se posvetujte z zdravnikom. Bodite previdni, da preberete vsa navodila. Shraniti izven dosega otrok. Ne uporabljajte na lomljivih in bolanih nohtih.

Sestavine: Aliphatc Urethaneacrylate, Isopropylidenediphenyl Bisaxyhydroxypropyl Methacrylate , Aliphatc Urethan Dimethancrylate, Triethyleneglycol Diacrylate, Silica dimethyl silyate, HEMA, Aliphatc Urethanediacrylate, Tetraethyleneglycol Diacrylate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Ethylphenyl(2,4,6-trimethylbenzoyl) phosphinate, Ethylhexylacrylate, Diathyleneglycolmono-methaylacrylate, Ethoxylated Trimethyolpropanetriacrylate, P-Hydroxyanisole, CI 77891, CI 77491.

Rok uporabe: naveden na embalaži.

 

 

Dodatne informacije

Znamka

Arty Nails

Količina

50ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.