Akcija!

Poly Gel Pinky Milky 50ml

43.90 37.90

Ni na zalogi

Opis

Polygel – Hibridni gel in akril!
Kombinacija revolucionarnega proizvoda je akril in gel v hibridnem sistemu. Za vse tiste, ki so želeli delati akril tehniko, a jih je motil vonj, spretnost, ali pa ste enostavno čakali na nekaj takšnega.
– Nova inovativna metoda, kombinacija ki združuje najboljše od obeh tehnik hkrati in sicer čvrstost, moč akrila in fleksibilnost, lahkotno piljenje, stabilnost gela.
– Brez neprijetnega vonja
– Primerno za vse dolžine nohtov
– Brez monomera
– Ne teče
– Pospeši delo
– Prilagodljiv vsem temperaturnim razlikam
– Minimalno lepljiv sloj
– Sušenje v UV lučki 1 minuto, ali 60 do maksimalno 120 sekund v LED lučki, odvisno od debeline nanešenega materiala
– Lahko se kombinira z vsemi materiali
– Namesto monomera je za čiščenje dovoljen cleaner.

 

Opozorilo! Samo za profesionalno uporabo. Nanesite gel in posušite v lučki. Izogibajte se direktnemu kontaktu s kožo in očmi. V pimeru draženja sperite z veliko vode in se posvetujte z zdravnikom. Bodite previdni, da preberete vsa navodila. Shraniti izven dosega otrok. Ne uporabljajte na lomljivih in bolanih nohtih.

Sestavine: Aliphatic Urethane Acrylate, Acrylic Copolymer, PETIA/PETTA, Methylbenzoylformiat, Benzoyl Isopropanol, Aliphatic Urethane Diacrylate, P-Hydroxyanisole, Polyester Resin, Silica Dimetjyl Silylate, Hydroquinone, Zinc Sulfide, PEG-4 Trimethylolpropane Triacrylate, Mica, Hydrogenated Polyisobutene, Phenoxyethano, Palmitic Acid, Benzoic Acid, CI73915, CI77891, CI15850.

Rok uporabe: naveden na embalaži.

 

Dodatne informacije

Znamka

Arty Nails

Količina

50ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.