Pink Builder Cover gel 15ml

15.90

Na zalogi

Opis

Zaradi svoje unikatne teksture se ta gradilni prekrivni (cover) gel nerazliva za obnohtno kožico. –Popolnoma naraven odtenek. –Popoln za trajno francosko manikuro. –Povsem prekrije vse pomanjkljivosti naravnega nohta. –Nanašati ga je mogoče neposredno na Arty Nails bazni gel. –Enostaven za piljenje in oblikovanje. –Nevsebuje kisline. –Sušenje: 2 minuti v UV lučki ali 1 minuta v Daylight LED lučki.

Opozorilo! Samo za profesionalno uporabo. Nanesite gel in posušite v lučki. Izogibajte se direktnemu kontaktu s kožo in očmi. V pimeru draženja sperite z veliko vode in se posvetujte z zdravnikom. Bodite previdni, da preberete vsa navodila. Shraniti izven dosega otrok. Ne uporabljajte na lomljivih in bolanih nohtih.

Sestavine: Urethaneacrylate Oligomer, Aliphatic Urethaneacrylate, Isopropylidenediphenyl, Bisoxyhydroxypropyl, Triethyleneglycol Dimethacrylate, Tetraethyleneglycoldiacrylate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Aliphatic Urethanediacrylate, Ethoxylated, Trimethylpopanetriacrylate, Polyethylenglycol200dimethacrylate, Ethylhexylacrylate, Bis(1,2,2,6,6-pentamethyl-4-piperidyl)sebactate, Methyl-1,2,2,6,6-pentamethyl-4- piperidylsebacate, Silica, P-Hydroxyanisole, CI77891, CI77491.

Rok uporabe: naveden na embalaži.

 

Dodatne informacije

Znamka

Arty Nails

Količina

15ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.