Milk Shake Builder gel 50ml

43.90

Na zalogi

Opis

UV/LED gel. Posebnost tega gela je njegova specifična barva, ki omogoča, da poleg velike trdnosti dobite tudi čudovito naravno (mlečno) barvo nohta. Zato je ta gradilni del sam po sebi popoln! S svojo edinstveno teksturo omogoča tudi sočasno delo na vseh nohtih, saj se ne razliva. Geliranim nohtom daje izredno moč in trdnost. Idealen je tako za začetnike kot profesionalce. Odličen je za izdelavo kratkih in tudi zelo dolgih oblik nohtov. Ne vsebuje kisline. Je preprost za oblikovanje, odlično se pinča, hkrati pa se ne vrača v prvotni položaj. Sušenje: 2 minuti v UV lučki ali 1 minuta v LED lučki (min. 24 W).

Opozorilo! Samo za profesionalno uporabo. Nanesite gel in posušite v lučki. Izogibajte se direktnemu kontaktu s kožo in očmi. V pimeru draženja sperite z veliko vode in se posvetujte z zdravnikom. Bodite previdni, da preberete vsa navodila. Shraniti izven dosega otrok. Ne uporabljajte na lomljivih in bolanih nohtih.

Sestavine: Aliphatic Urethaneacrylate, Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxypropyl, HEMA, Tetraethyleneglycoldimetharylate, Silica, 2-(Methacryloyloxy)ethylsuccinate, Tetraethylenglykoldiacrylate, Aliphatic Urethanediacrylate, Methylbenzoylformat, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, BHT, Diethyleneglycolmonomethylacrylate, Octocrylene,  Ethylhexylacrylate, Bis(1,2,2,6,6-pentamethyl-4-piperidy)sebacate, Zinc Sulfide, Methyl-1,2,2,6,6-pentamethyl-4-piperidylsebacate, Trimethylolpropane Triethoxy Triacrylate, P-Hydroxyanisole, CI73915.

Rok uporabe: naveden na embalaži.

 

Dodatne informacije

Znamka

Arty Nails

Količina

50ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.