LECENTE CHUNKY PIXIE

8.50

Na zalogi

Šifra: lchpi Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Očarljivi glitterji (bleščice) in podobni proizvodi, ki od drugih odstopajo zaradi svoje izjemne kakovosti in posebnih lastnosti. Vsi izdelki so proizvedeni v skladu z najvišjimi standardi in željo nohtnih tehnikov, da bi bil nail art inovativen in neskončno kreativen. Zakaj izbrati proizvodeLecente? Če mislite, da so vse bleščice enake, ponovno premislite. Bleščice so kot del nail arta enako pomemben proizvod kot drugi materiali, ki jih uporabljamo pri ustvarjanju nohtov in nail arta. Od drugih proizvodov jih ločuje:

- Poceni proizvodi niso proizvedeni na enak način kot visokokakovostni glitterji Lecente.

- Način rezanja glitterja je enostaven in tisto, kar dobite, je čisti proizvod brez ostankov ali primesi drugih materialov.

- Vsi naš glitterji imajo MSDS certifikat (podatkovni list o varnosti sestavin). Lahko jih uporabljamo brez strahu, da bodo izzvali kakšne zdravstvene težave.

- Glitterji Lecente so 100-odstotno čisti, kar je redkost. Drugorazredni glitterji lahko vsebujejo karkoli, tudi bakterije, ostanke stekla, kartona in podobno.

- Glitterji Lecente ne bledijo in med uporabo ne puščajo sledi barve. Redki glitterji so proizvedeni v skladu s temi standardi.

- Ne vsebujejo fatalatov, cenenih kemičnih spojin, ki jih dodajajo raznim proizvodom, da jim dajejo trdnost. Danes jih izključjejo iz uporabe zaradi njihovih negativnih učinkov na zdravje.

- To pomeni, da lahko glitterje Lecente brez težav in z lahkoto odstranite.

- Proizvodi Lecente so okolju prijazni in proizvedeni v skladu s standardi 9001/14001.

- Vsi Lecente proizvodi so hipoalergeni.

 

Opozorilo! Samo za profesionalno uporabo. Izogibajte se direktnemu kontaktu s kožo in očmi. V pimeru draženja sperite z veliko vode in se posvetujte z zdravnikom. Bodite previdni, da preberete vsa navodila. Shraniti izven dosega otrok. Ne uporabljajte na lomljivih in bolanih nohtih.

Sestavine: odtisnjene na embalaži.

Rok uporabe: naveden na embalaži.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.