Akcija!

Indiana Summer Rainbow Gel Polish 12ml

19.90 13.93

Na zalogi

Opis

Gel laki s popolnim odtenkom zlata s holografskimi podtoni, ki se bleščijo v svetlobi. Samo za profesionalno uporabo.

Lecente CREATE je ustvarjal 3 leta, da bi za svoje stranke ustvarili izdeleke, katere bodo vsi oboževali! Izdeleke smo temeljito preskusili v vseh okoliščinah in prepričani smo, da bodo zadovoljili zahteve vseh kupce in strank.
– Trajnost gela laka je več kot mesec.
– Zelo visoko pigmentirani, premaz v 1 sloju.
– Barve ne bledijo, se ne krušijo, so zelo obsotjne, odporne na kreme za sončenje, clor in belilo.
– Za vsaka plast je protebno le 30 sekund da se zapeče (Rainbow GTS potrebujejo 60 sekund).
– Izjemno visok sijaj.
– Krepi in ščiti nohto ploščo.
– Barve se je zgostijo, izdelek ne bo nikoli spremenil svoje teksture, saj ne vsebuje alkohola.
– Rok uporabnosti je 36 mesecev po odprtju.
– Ne sodi v med nevarno blago, zato je varen za dostavo.
– HEMA Free – Antialergijsko.
– Najnovejša edinstvena formula na trgu ustvarjanja in na voljo samo od Lecente.
Kaj je LECENTE CREATE sistem?
Lecente CREATE sistem je zagotovo več kot preprost gel lak. Vsebuje lepe pigmente in glitterje. Specifičen je v tem, da je zelo močan, kot gel. Uporablja se lahko v kateri koli tehniki, ki jo zahteva odjemalec. Lecente CREATE temelji na preprostosti, le 5 sestavin + pigmentacija in bleščice. To je hibrid med gel lakom in gelom, uporablja se kot tranji lak, a ne ustvarja debeline kot gel, tako da je kot nalašč za stranke, ki želijo trajni lak, ter moč in trajnost gela. Ta izdelek je hipoalergeni/HEMA free. Niti eden od naših izdelkov ne vsebuje topila ali alkohol. Lecente CREATE daje priložnost strankam, da njihovi naravni nohti hitreje zrastejo. Daje mnogo več kot samo barvo, daje čvrstost in fleksibilnost naravnemu nohtu. Lecente CREATE se proizvaja na podlagi smole in se zato nahaja na pol poti med trajnim lakom in gel. To je odlična možnost za stranke, ki želijo trdne in fklesibilne nohte, in ne želite strukturo in teksturo kot pri gel nohtih. CREATE je dal pigmente in glitterje neposredno v svojo edinstveno formulo, zato so nohti so tako čvrsti in obstojni. Zaradi svoje čvrstosti CREATE vspodbuja rast naravnega nohta. Barva je zelo intenzivna in gosta, tako da zadostuje samo ena plast, da bi dobili željeni učinek. Rok trajanja 36 mesecev po odprtju.

Opozorilo! Samo za profesionalno uporabo. Nanesite gel in posušite v lučki. Izogibajte se direktnemu kontaktu s kožo in očmi. V pimeru draženja sperite z veliko vode in se posvetujte z zdravnikom. Bodite previdni, da preberete vsa navodila. Shraniti izven dosega otrok. Ne uporabljajte na lomljivih in bolanih nohtih.

Sestavine: na sliki.

Rok uporabe: naveden na embalaži.

Dodatne informacije

Znamka

Lecente

Količina

12ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.