Fiber Clear Builder gel 50ml

43.90

Na zalogi

Šifra: FCBg50ml Kategorija: Oznaka:

Opis

Arty Nails predstavlja novi Fiber Clear gradilni gel visoke viskoznosti, obogaten z nevidnimi vlakni za veliko trdoto in odpornost na mehanične udarce. Gel je še posebej primeren za poškodovane nohte. Zaradi svoje edinstvene formule ne povzroča občutka zbadanja v UV/LED lučki, odlično se sprijema z naravnim nohtom in je samoizravnalen. Bistvena lastnost tega gela je, da se ne razliva. Primeren je tako za salonske nohte kot za zelo dolge nohte ter njihovo oblikovanje (stilleto, edge, kocka, itd.). Sušenje: 2 minuti v UV lučki ali 60 sekund v LED lučki.

Opozorilo! Samo za profesionalno uporabo. Nanesite gel in posušite v lučki. Izogibajte se direktnemu kontaktu s kožo in očmi. V pimeru draženja sperite z veliko vode in se posvetujte z zdravnikom. Bodite previdni, da preberete vsa navodila. Shraniti izven dosega otrok. Ne uporabljajte na lomljivih in bolanih nohtih.

Sestavine: Aliphatic Urethaneacrylate, Bisphenol-A-glycerolat-(1-glycerol phenol)-dimethacrylate, Aliphatic Urethanediamethacrylate, Triethylene Glycol Dimethacrylate, Ethaxylated Trimethyolpropanetriacrylate, 1-Hydroxycyclohexylphenylketone, Methylbenzoylformate, Ethylhexylacylate, Triphenylphosphite, 4-Methaxyphenol, CI 60725.

Rok uporabe: naveden na embalaži.

 

Dodatne informacije

Znamka

Arty Nails

Količina

50ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.