Fiber Builder gel 15ml

15.90

Ni na zalogi

Šifra: FBg15ml Kategorija: Oznaka:

Opis

FIBER GEL VELIKE TRDOTE ZA POPOLNO VEZAVO GELA Z NOHTOM –Za Vas smo ustvarili poseben gel, ki se uporablja predvsem kot podlaga, vendar tudi kot gradilni gel pri vseh problematičnih nohtih ter nohtih, ki so bodisi poškodovani ali odstopajo. Gel vsebuje delce svile, je prozoren, nežno roza barve. Delci svile po sušenju v UV lučki postanejo prosojni. S fiber gelom lahko nohte zgradite, jih podaljšate s šablono. Tako izdelani nohti bodo izredno močni in hkrati zelo trdni, ker svila deluje kot stabilizator in utrjevalec. Fiber gel je samoizravnalen in izjemno lahek za uporabo, hkrati pa ga je mogoče nanesti v zelo tankem sloju, ne da bi popokal. Krepi naravne nohte.

Opozorilo! Samo za profesionalno uporabo. Nanesite gel in posušite v lučki. Izogibajte se direktnemu kontaktu s kožo in očmi. V pimeru draženja sperite z veliko vode in se posvetujte z zdravnikom. Bodite previdni, da preberete vsa navodila. Shraniti izven dosega otrok. Ne uporabljajte na lomljivih in bolanih nohtih.

Sestavine: Aliphatic Urethaneacrylate, Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxypropyl Methacrylate, Hydroxyethylmethacrylate, 2-(Methacryloyloxy)ethylsuccinate, Tetraethyleneglycoldimethacrylate, Sicila, Tetraethyleneglycoldiacrylate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Acrylonitrile Polymerisate, Polyolacrylate, Butyliertes Hydroxytoluol, Dietyleneglycolmonomethylacyrlate, Bis(1,2,2,6,6-pentamethly-4-piperidyl)sebactate, Ethylhexylacrylate, P-Hydroxyanisole.

Rok uporabe: naveden na embalaži.

 

Dodatne informacije

Znamka

Arty Nalis

Količina

15ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.