Baby Boomer Pink Builder gel 50ml

43.90

Na zalogi

Opis

Nova generacija gelov, ustvarjena samo za Vas. Če iščete gradilni gel prihodnosti, navdiha in uspeha, je ta proizvod za vas idealna izbira. Prepričajte se tudi sami o neverjetni kakovosti naših proizvodov -popolni lak za modeliranje –popolni lak za pinčanje –popolno sprijemanje in dolgotrajna obstojnost brez odstopanja –hitro se suši tudi v debelejšem sloju –velika trdnost in hkrati fleksibilnost –za baby boomer ali mlečni učinek –kot podlaga za poudarjanje barv –za naravni videz –UV in LED sušenje –lahko ga mešate z akrilom za 3D dizajn.

Opozorilo! Samo za profesionalno uporabo. Nanesite gel in posušite v lučki. Izogibajte se direktnemu kontaktu s kožo in očmi. V pimeru draženja sperite z veliko vode in se posvetujte z zdravnikom. Bodite previdni, da preberete vsa navodila. Shraniti izven dosega otrok. Ne uporabljajte na lomljivih in bolanih nohtih.

Sestavine: Aliphatic Acrylate, Aliphatic Urethane Methacrylate, Silica Dimethyl Silylate, Triethyleneglvcol Dimethacrylate, Idopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxypropyl Methacrylate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Isobronylmethacrylate, Polyethylene glycol200dimethacrylate, Aliphatic Urethane Diacrylate, Unsaturated acrylic resin, Ethylhexylacrylate, Ethylphenyl (2,4,6-trimethylbenzoyl) phosphinate, Tricyclodecan -dimethanol Diacrylat, Trimethylolpropane Triethoxy Triacrylate, Tetraethylene Glycol Diacrylate, Tetraethylene Glycol Dimethacrylate, P-Hydroxyanisole, Formaldehyde/Melamine/Tosyl-amide Copolymer, Modifited Polsiloxane, Polyester Resin, Cellulose Acetate Butyrate, BHT, Hydroquinone, CI77891,CI16255, Basic Red 1:1, Basic Violett 11:1.

Rok uporabe: naveden na embalaži.

 

Dodatne informacije

Znamka

Arty Nails

Količina

50ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.