Arty Nails Frosty Builder Gel 50ml

43.90

Na zalogi

Opis

Novi Forsty gradilni gel mlečne barve narejen za vse, ki obožujejo svoje naravne nohte in nežen mlečen videz. Osvojil bo vse vaše stranke, saj je njegov videz čudovit. Z njim lahko obarvate cele nohte, naredite Francosko manikuru ali Babyboomer v kombinaciji s kamuflažnim gelom. Gel je samoizravnalen in preprost za uporabo. To je gradilni gel, ki ga morate imeti v svoji zbirki.

Sušenje: 2 minuti v UV lučki, 1 minuta v LED lučki ali 30 sekund Daylight LED lučki.

Opozorilo! Samo za profesionalno uporabo. Nanesite gel in posušite v lučki. Izogibajte se direktnemu kontaktu s kožo in očmi. V pimeru draženja sperite z veliko vode in se posvetujte z zdravnikom. Bodite previdni, da preberete vsa navodila. Shraniti izven dosega otrok. Ne uporabljajte na lomljivih in bolanih nohtih.

Sestavine: Aliphatic Urethane Acrylate, Urethane Acrylate, Triethyleneglycol Dimethacrylate, Silica Dimethyl Silylate, Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxypropyl Methacrylate, Methylbenzoylformat, PEG-3 Trimethylolpropane Triacrylate, Polyethylene glycol200dimethacrylate, Octocrylene, Ethylhexylacrylate, Ethylphenyl 2,4,6- trimethylbenzoylphospinate, Aliphatic UrethaneMethacrylate, Zinc Sulfide, P-Hydroxyanisole, modifited Polysiloxanes, Hydroquinane, CI77891.

Rok uporabe: naveden na embalaži.

Dodatne informacije

Znamka

Arty Nails

Količina

50ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.